tirsdag den 31. juli 2012

Smukke Claire


Er sprunget ud mens de andre roser lægger an til endnu en blomstring. Hun er ikke glad for regn, desværre.

Mangt og meget er begyndt at se træt ud - også jeg der har været ramt af sommerdepression over at det enten stod ned i stænger, blæste....eller begge dele. Til gengæld blev sidste uge nydt og nydt og nydt. Især aftnerne for der er virkelig knald på dufttobak, liljer og natlevkøj.

Duftlupinerne er vist færdige og bliver skiftet ud med blomstertobak der står klar i små potter og mine lathyrus er ved at være klar til blomstring så der bliver ikke afpillet at se på.

Nu vil jeg snage mig igennem alle jeres blogs for jeg har heller ikke været en flittig læser på det seneste.7 kommentarer:

Heidi sagde ...

Skøn skøn rose ;o) , jeg syntes sommeren har været slem ved især krukkerne i år, mange af mine er allerede blevet tømt da de så elendige ud ;o)

Taghaven sagde ...

Ja, Heidi det har den! Alt står og læner sig og de fine dobbelte rølliker er lige til at klippe ned!
Jeg synes virkelig det har været surt og tabte helt modet. Nu har jeg været igennem en masse blogs og ser lidt lysere på det. Men jeg må have en have - en rigtig en med rigtig jord!

kh
Bettina

Jette sagde ...

Hej Bettina.Dejligt at høre fra dig.Skønt frodigt billed fra din terrasse.Og en dejlig rose.
Knus Jette

Bente sagde ...

Med en så smuk taghave, har du så sandelig også fortjent en have med lidt jord. Jeg tænker tit, når jeg kigger i mine naboers have, hvorfor i alverden de vil have en have. Nå men hver sin fornøjelse, men du måtte gerne blive min nabo, med den gode blomstersmag du har! Smiler......og solskin fra mig til dig

Nette sagde ...

Clair ser fin ud. Plejer hun ikke at være lidt mere gullig?

Er man vild med roser, har denne sommer været værre end sidste. Jeg sprøjtede to gange i maj, men har ikke været ude med sprøjten siden, så flere af mine roser har fået stråleplet. Øv æv. Mine krukker ser nu fine nok ud. Har du dahlier? Hvis ikke kan jeg varmt anbefale dem. De stråler når så meget andet er væk. Jeg må også se at finde ud af, om solhatte kan stå i krukker. For jeg har ikke mere plads i mine bede. Kan også varmt anbefale klematis integrifolia Rosea. Den har stået i en mellemstor krukke med stativ og blomstret non-stop siden starten af juni. Den er yyyyndig og egner sig tilsyneladende til krukke. Blot et par ideer :-)

Taghaven sagde ...

Hej Nette

Mine har meldug og enkelte angreb af stråleplet.
Det er til at blive vanvittig af.
Jeg ved ikke om Claire plejer at være gullig - hun er cremefarvet her. Jo, jeg har dalier og glæder mig over dem.
Jeg har noteret mig klematissen - sådan en må jeg have.

Marianne sagde ...

Jeg savner dine indlæg! Har du helt mistet lysten til at blogge? Eller venter du bare på lysere tider?