lørdag den 23. juni 2012

Vi prøver igen

Jeg har outsmartet teknologien og kan nu poste billeder igen.

Som sagt flyttede jeg James - i krukken - hen til det lille spisearrangement og købte en James II så jeg kan lave en bue.

Han hænger godt nok lidt med ørerne i regnen.
Men så fin så han ud i solskin på sin gamle pladsMidsommerstatus
Jeg har talt mine krukker og der er 97; alt fra gruekedlerne til de små potter med pelargonier. Jeg har ikke talt opformeringspotterne med.

Der er gået ni poser 80 liter planteskolemuld og fire poser 80 liter rosenjord til. Det er en del, men så skifter jeg ikke så meget jord ud næste år.

Jeg er flippet ud i roser og har nu hele ti stykker og har forelsket mig i stjerneskærm og geranier som jeg også har købt en del af. 

Men nu er det også slut. Måske skal jeg lige snige En Mme. Alfred Cartier ind, men så er der heller ikke plads til mere....i år.

Og jeg ved godt jeg fabler om kaprifolien - men næste år kan den hives igennem rækværket heroppe i luften

9 kommentarer:

Bente sagde ...

Fantastisk taghave du har fået der! Jeg er fuld af beundring, for det er jo en del jord du skal slæbe op for ikke at tale om potter ja og planter!
Det er meget smukt - du ser ikke glasset som halvtomt...tværtimod.

Havenarkomanen sagde ...

Synes det er helt fantastisk at du kan få så meget ud af en tagterrasse, det er virkelig imponerende! Det ser virkelig godt ud :O)

Gro sagde ...

Wow det var da godt nok mange krukker!!! Jeg er glad for at jeg ikke har så mange for jeg hader at vande!! Din James ser forrygende ud :-D - det gør min ikke!! :(
Rigtig god weekend
Gro

Gitte H sagde ...

Der ser skønt ud i din taghave :-)

97 krukker - det var godt nok mange. Så må dine vandkande muskler være større end mine... jeg har 'kun' omkring 60 krukker.

God weekend
Gitte

Heidi sagde ...

Det er en helt fantastisk have du har skabt dig, der på toppen. Forhåbentlig har du en god haveslange der kan hjælpe dig, glæder mig til at se flere stemningsbilleder ;o)

Taghaven sagde ...

Jeg har nemlig lige præcis en haveslange, Heidi - den bliver koblet på køkkenhanen og trukket ud i "haven". Det tager en halv time ca. at vande det hele - lidt længere hvis der skal vandes i bund.
Jeg ville blive sindssyg hvis jeg skulle vande med kander.

kh
Bettina

Nette sagde ...

Hvor ser der dejligt stemningsfuldt ud i din have :0)

Jeg er imponeret over, hvor fin James ser ud, taget i betragtning at han står i en krukke! Ingen roser kan lide regn, så dette vejr udøver også hærværk i min lille have! Fy for den!

Tror nok at den rose, som du overvejer er Madame Alfred Carrière. Mon ikke? Den er ganske rigtigt en vidunderlig klatrerose som bliver megastor. Den ville jeg nok ikke sætte på en tagterrasse. Jeg satte en på hver side af en rosenbue sidste efterår, og helt ærligt, så tror jeg, at jeg får problemer med hele 2 stk., selvom det er i en "rigtig" have i modsætning til krukke. Hvis det havde været CD stativer var det måske i orden, men mit er et almindeligt ruststativ, og det bliver nok for kleint. Forresten er der rosenfestival på Aldershvile i morgen søndag. Der skulle du daffe ud, hvis du kan :0)

Landbohaven sagde ...

Smuk tagterasse. Hvor har du dog mange krukker.
Tak for kigget.
Ha´ en god Sct. Hans aften.

Taghaven sagde ...

Hej Nette
Jo, jeg mener selvfølgelig Madam Alfred. Nu skulle hun bo i en gruekedel (kæmpekrukke) og stå i noget skygge op ad muren. Og kunne hun nå op i hanebjælken ville jeg være begejstret, men det kunne være jeg skulle gentænke det.

Jeg har taget dit råd og fodrer roserne med flydende rosengødning, jeg sprøjter, regerer og gør ved.

Jeg vil helt klart smutte ud på Aldershvile i morgen - tak for tippet.